0213404071 / 0723159560 [email protected]

Crisia farm lanseaza prima platforma online de preparate magistrale din Romania

In cadrul evenimentului gazduit de Crisia farm la Hotelul Pullman din Bucuresti, vineri, 4 mai a fost lansata prima platforma online de preparate magistrale din Romania, platforma dedicata exclusiv medicilor.

Prescriptia magistrala este unul dintre cele mai eficiente si moderne moduri de ingrijire personalizata a pacientului. Are rolul de a pune in acord diagnosticul medical cu nevoia de tratament individualizat. Tratament ce se adreseaza unei nevoi punctuale si permite cresterea gradului de eficienta si reducerea efectelor adverse in comparatie cu alte medicamente. In cazul multor preparate pe baza de prescriptie magistrala preturile devin foarte atractive, comparative cu o schema de tratament obisnuit.

Crisia farm lanseaza o platforma unica in Romania, ca mediu informatic modern si rapid de comunicare specializata in formularea preparatelor magistrale, aplicatie ce se adreseaza exclusiv medicilor prescriptori. Platforma online a fost gandita ca instrument de lucru profesionist si modern ce se afla in stransa legatura cu farmacistii si cu medicii prescriptori ce stabilesc cea mai buna forma farmaceutica, concentratia de ingrediente active, calea de administrare, asocierile terapeutice si durata tratamentului.Prescriptia magistrala personalizata ofera multe beneficii atat pentru pacienti, cat si pentru medici crescand calitatea si eficienta tratamentului oferit.

Totodata, imbunatateste conformitatea cu medicatia si este adaptabila pentru pacient, fiind creata in functie de varsta si/sau o eventuala alergie a pacientului, element ce diminueaza semnificativ posibilele efecte adverse.

Astfel, putem remarca faptul ca asistam la initierea unei noi etape evolutive a farmaciei comunitare, gratie conceptului inovator  Crisia farm.

Ecuatia medic prescriptor – farmacist practician, avand in centru ei pacientul si nevoile sale, isi gaseste o rezolvare eficienta prin implemetarea unor elemente contemporane:

platforma online – mediu informatic modern si rapid de comunicare specializata, dedicat medicilor echipamente de laborator de ultima generatie – reducerea semnificativa a timpilor de productie, eficientizarea parametrilor calitativi ai produselor de receptura si a trasabilitatii specifice