0213404071 / 0723159560 [email protected]
  • blog-gal-image

De ce sa alegi la medic un tratament personalizat?

Un tratament personalizat impune eficienta mai mare si totodata siguranta pacientului.
Preparatele farmaceutice MAGISTRALE sunt medicamente care se prepara in farmacie la cerererea pacientului pe baza prescriptie medicala. Reteta este individualizata aducand un tratament unic pentru fiecare pacient. Farmaceuticele magistrale sunt destinate utilizarii imediate. Dezvoltarea industriei de medicamente de-a lungul ultimilor ani a servit ca motiv principal in apelarea din ce in ce mai mica la formulele magistrale. Aceste medicamente pot servi ca tratament pentru numeroase afectiuni, printer cele mai frecvente fiind: afectiuni ale mucoasei bucale, probleme dermatologice si afectiuni ginecologice.

Personalizarea unui tratament mareste eficacitatea substantelor, fiecare pacient fiind unic si necesitand un tratament individualizat, bazat strict pe profilul si simptomele lui. In urma analizelor, medicul studiaza diagnosticul pe care il stabileste pacientului si realizeaza un tratament pentru acesta. Recomandarea este trimisa catre farmacist, iar acesta prepara tratamentul unic pentru pacient. O comunicare transparenta intre medic si farmacist reprezinta un mare beneficiu pentru pacient, in procesul de tratare. Pretul unui tratament personalizat ajunge sa fie de foarte multe ori mai ieftin, decat medicamentele industriale.

Asadar, un tratament personalizat aduce pacientului beneficii atat de natura economica cat si medicala. Si astfel imbunatatirea starii de sanatate survenind intr-un timp mult mai scurt, tratamentul avand o eficienta mai mare.