Crisia Farm Dorobanti
Calea Dorobantilor 111-131, Bucuresti
(+40) 213 404 071
Crisia Farm Mihai Bravu
Soseaua Mihai Bravu 245, Bucuresti
(+40) 213 404 071
Title Image

Despre noi

Home  /  Despre noi

Farmacie specializata in prepararea tratamentelor personalizate

Inca de la inceput, ne-am propus cresterea calitatii vietii pacientilor nostri prin implementarea conceptului modern de ingrijire personalizata.

Echipa noastra este formata din farmacisti cu experienta, acreditati in diverse tehnici de preparare farmaceutica. Laboratorul modern al Farmaciei Crisia, amenajat la standarde “camera curata” (cleanroom) reprezinta dovada preocuparii noastre permanente privind siguranta pacientilor, riscuri reduse de contaminare a preparatelor si respectarea unor proceduri stricte de lucru.

Sub indrumarea medicilor specialisti, ne propunem sa raspundem cu bine oricarei solicitari. Astfel, cei care ne trec pragul farmaciilor beneficieaza de cele mai bune solutii terapeutice individualizate.

Pasionati de receptura, ne instruim constant si dezvoltam permanent posibilitatile de personalizare terapeutica – totul din dorinta de a excela in arta prepararii tratamentelor personalizate!

Cea mai simpla si usor aplicabila solutie este recomandarea unui tratament personalizat. Aceasta optiune permite medicilor sa decida toate elementele-cheie in recomandarea unui tratament HRT de succes.

Un pacient poate fi diagnosticat cu o mare varietate de afectiuni gastroenterologice. Farmacia Crisia a dezvoltat preparare farmaceutica destinata formulelor care amelioreaza simptomele si trateaza afectiuni pentru aceasta specializare medicala.

Sunt disponibile numerose optiuni pentru formulari de preparate hipoalergenice, non comedogenice, fara parabeni, fara vaselina, fara lanolina sau fara anumite ingrediente cu potential iritant.

Preparatele topice personalizate recomandate pentru tratarea durerii prezinta si avantajul de a avea efecte colaterale reduse datorita nivelului mic de absorbtie in fluxul sanguin.

Preparatele personalizate de uz stomatologic ofera solutii inovatoare pentru diverse patologii. De la reflexe gag si afectiuni orale la sensibilitate privind administrarea unor medicamente si probleme de anxietate.

Problemele ginecologice isi pot face aparitia in viata oricarei femei, iar vizita la medicul ginecolog devine o prioritate. La indicatia medicului, Farmacia Crisia prepara diverse formule personalizate pentru tratarea acestor afectiuni.

Formulele individuale de uz pediatric sunt aromate pentru a avea un gust placut, se pot prepara in concentratii individualizate si forme de dozare ce usureaza administrarea.

Prepararea farmaceutica veterinara permite ca dorintele privind sanatatea animalului de companie, impartasite de catre medici, dar si de catre posesor, sa fie duse la indeplinire prin tratamente personalizate, adaptate perfect particularitatilor fiecarui pacient.

Farmacia Crisia este specializata in prepararea farmaceutica profesionala. Acesta specializare presupune instruirea continua a farmacistilor din laborator, utilizarea unor ingrediente active de inalta calitate, studii de compatibilitate, aparatura moderna de lucru si dezvoltarea permanenta a formulelor de preparare.

Experienta si ingeniozitatea sunt, de asemenea, factori importanti. La imbunatatirea unei formule sau dezvoltarea unui preparat unic, farmacistul preparator trebuie sa ia in considerare proprietatile fizice si chimice atat ale ingredientului activ, cat si ale excipientilor. Solubilitatea, omogenitatea, vascozitatea, pH-ul si cea mai potrivita forma de dozare sau dispozitiv pentru administrarea tratamentului sunt alte elemente-cheie ale unui preparat de calitate.

Cu o echipa dedicata activitatii de preparare la inalte standard profesionale, formata din farmacisti cu multa experienta, oferim cele mai bune solutii personalizate pentru cresterea calitatii vietii pacientilor.

Laboratorul Farmaciei Crisia este dotat cu echipamente performante, de ultima generatie. Procedurile de lucru adera si respecta normele RBPF pentru prepararea farmaceutica in medii non-sterile. Acestea  ghideaza farmaciile in aplicarea unor ,,bune practici de preparare” a tratamentelor individualizate pentru administrarea catre pacient.

Succesul unei scheme terapeutice personalizate tine foarte mult de calitatea actului de preparare farmaceutica. Este bine stiut faptul ca atat profesionistii din domeniul sanatatii, cat si pacientii, au constientizat ca numarul limitat de puncte forte si formele de dozare disponibile uzual nu raspund intotdeauna nevoilor lor.

Apeland la o forma de dozare individuala, realizata in laborator, se obtine adesea un raspuns terapeutic semnificativ mai bun pentru ameliorarea starii de sanatate.

Pe baza retetei magistrale, Farmacia Crisia prepara:

 • Combinatii de diferite ingrediente active, asociate intr-o singura forma de dozare
 • Formule de substitutie pentru tratamentele care au fost intrerupte (in special datorita absentei medicamentelor uzuale)
 • Preparate fara excipienti ce pot cauza incompatibilitati (de ex., fara coloranti, zahar, lactoza, parabeni, alcool, etc)
 • Formule unice sau combinatii de substante indisponibile pe piata

Formele farmaceutice ale preparatelor:

 • Preparate topice (unguente, creme, geluri, mixturi)
 • Siropuri
 • Preparate transdermice
 • Trochisti (preparate sublinguale)
 • Preparate cu administrare la nivel bucal (paste orale)
 • Capsule
 • Ovule
 • Supozitoare
 • Solutii de uz vaginal sau rectal
22
Health Sections
146
Different Services
388
Blood Donations
1280
Satisfied Patients
a

Chosen For Excellence

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore est usus legentis in iis qui facit eorum nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl

a

Care For Your Smile

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore est usus legentis in iis qui facit eorum nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl

a

Dentistry With Heart

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore est usus legentis in iis qui facit eorum nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl

Sorry, no posts matched your criteria.