0213404071 / 0723159560 [email protected]

Bine ai venit la Crisia farm

Retete preparate pentru sanatate!

 

Crisia farm este un concept ce s-a nascut din dorinta de inovatie si pasiunea pentru arta prepararii medicamentelor. Conceptul de farmacie cu receptura aduce in prim plan un laborator de standarde europene, tehnologie si aparatura de ultima generatie si solutii capabile sa ofere tratamente personalizate. Sustinem acest concept in Romania pentru a imbunatati actul medical, pentru ca atat medicii prescriptori, cat si pacientii sa se bucure de o lejeritate in obtinerea unui tratament eficient. Ne propunem sa ridicam prin forte proprii arta prepararii medicamentelor la un nou nivel, iar tratamentele pe care le cream , pe baza retetei magistrale,  sa vina cu o solutie personalizata pentru pacienti, dar si pentru medici, crescand astfel eficienta tratamentului oferit.
Performanta

Tehnologie si aparatura de ultima generatie

Calitate

Laborator de preparare a medicamentelor la standarde europene

Solutii

Tratamente personalizate pe baza retetei magistrale

Eficienta

Mai putine efecte secundare

 

 

250
Pacienti
60
Medici consultanti
75
Proceduri de laborator
120
Tratamente personalizate

Atentie si grija pentru pacientii nostri

Acordam o grija deosebita artei prepararii medicamentelor. Luam in serios fiecare reteta pe care o primim si respectam intocmai specificatiile medicului. Impreuna cu medicul prescriptor avem ca tinta sa gasim tratamentul perfect pentru fiecare pacient.
Ca pacient este important sa fii informat. Noi consideram ca transparenta si buna comunicare medic-farmacist-pacient este secretul unui tratament eficient . Ne dorim ca cei ce ne calca pragul sa o faca constienti ca tratamentul personalizat preparat de laboratorul Crisia farm este cea mai buna alegere.
Reteta magistrala efectuata in scopul personalizarii tratamentului ofera multe beneficii, nu numai pentru pacient, ci si pentru medic deoarece creste calitatea si eficienta tratamentului oferit de catre acesta.